Fațete dentare personalizate cu aspect natural

Contactati-ne

Estetica danturii este la fel de importantă ca funcționalitatea ei, așa că aspectul și forma fațetelor dentare trebuie să fie personalizate.


Care sunt pașii pentru a ajunge de aici:
la forma aceasta finală și cu aspect natural:

  Analiza cu articulatorul digital Modjaw

  Primul pas este analiza mușcăturii și danturii pacientului cu articulatorul digital Modjaw. Aparatul captează forma și mișcarea mandibulei, generează analize spațial - dinamice ale arcadelor dentare și oferă date exacte din toate unghiurile. Analiza cu Modjaw ne oferă parametrii reali (statici și dinamici) ai danturii pacientului și ne ajută să stabilim un diagnostic complet și corect, astfel încât să putem realiza o restaurare dentară de cea mai bună calitate.

  Date reale pentru fațete personalizate

  Informațiile oferite de Modjaw sunt exportate în softuri specializate de proiectare și producție a lucrărilor protetice, adică ale viitoarelor fațete dentare. Pe baza acestor date, am realizat wax-up-ul digital, o machetă de ceară care are scopul previzualizării rezultatului final.

  Realizăm pas cu pas fiecare fațetă în parte


  Pe baza wax-up-ului sunt create gutierele personalizate. Acestea sunt aplicate pe dantură și ne ajută să efectuăm o restaurare dentară precisă prin injectarea compozitului fațetă cu fațetă.

  Restaurând fiecare dinte în parte, putem vedea clar diferența de dimensiune și formă între dantura pacientei și fațetele dentare.

  Rezultatul final: fațete personalizate cu aspect natural


  Înainte
  După

  Rezultatul final constă în fațete dentare cu aspect natural. Dincolo de datele obținute prin Modjaw, am ținut cont de fizionomia pacientei atunci când am decis forma, dimensiunea și culoarea fațetelor.


  Dacă îți dorești o programare, trimite-ne un email cu numele tău complet și Nr. de telefon.
  Noi te vom contacta pentru a stabili o consultație.

  CONTACTEAZĂ-NE

  Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, acestea memorează preferințele și vizitele repetate. Dând clic pe „Accept”, sunteți de acord cu utilizarea a TUTUROR cookie-urilor.

  Accept Politica de Confidentialitate